Дарко Качамаковић

Posted By : Milenko

Svako ovde može naći svoj mir, iako je ovo kolektivni smeštaj. Naravno, vaspitači kao i svi ostali radnici su tu uvek da pomognu i da pruže podršku.

Данијела Алексић

Posted By : Milenko

Život u domu je zanimljiv i edukativan. Svako od nas ima svoj mir i svakome je dozvoljeno da se bavi aktivnostima koje mu prijaju, pri čemu podrška vaspitača ne izostaje.

Александар Митровић

Posted By : Milenko

Moram priznati, prvi dani bili su posebno teski. Nisam nikoga poznavao, ali svi su se dobro ophodili prema meni. Bile su to tri godine dobrog iskustva i spreman sam za cetvrtu.

Марија Шушњевић

Posted By : Milenko

U Domu sam već tri godine i rado ga preporučujem budućim srednjoškolcima, jer je dom mesto u kome ćete se lakše prilagoditi sredini i novom društvu. Dođite i sami se uverite.

Андријана Цирковц

Posted By : Milenko

Imamo veliki prostor napolju gde se druzimo. Takodje, ima dosta sekcija koje mozemo pohadjati i ici na takmicenja. Hrana je veoma ukusna. Ja bih svima preporucila ovaj Dom!  

Јулија Савић

Posted By : Milenko

Boravak u Domu pruža odličnu mogućnost da se razvijemo u kulturna i odgovorna bića. Naravno, to svako doživljava na svoj način što vreme provedeno ovde čini veoma zanimljivim.

Ема Јоковић

Posted By : Milenko

Dom je divno mesto! Mnogo je bolje nego što sam očekivala. Pre nego što sam stigla ovde, čula sam razne priče, ali sam se razuverila već prvog dana.